1. Locația

1.1. Școala de vară Corbu Verde 2017 se desfășoară la marginea zonei protejate a plajei Corbu din Rezervația Biosferei Delta Dunării.

1.2. Accesul în zona protejată se face în baza unui permis eliberat de către Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării. Permisele se pot elibera și online accesând http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online preț 30 lei.

1.3. Taxa de participare la Școala de vară Corbu Verde 2017 nu include și taxa de acces plajă (care costă 30lei).

1.4. Actele normative în vigoare, interzic următoarele fapte în zona protejată: montarea corturilor, umbrarelor, deranjarea habitatului, scăldatul în apă, accesul câinilor fără lesă, etc. Pentru a vedea toate lucrurile interzise în această zonă accesați http://www.ddbra.ro/administratia/legisla-ie.

1.5. Pe plaja Corbu nu există salvamar, participanții se bagă pe propria răspundere în apă.

2. Camparea

2.1. Camparea se face în incinta barului UNBAR.

2.2. Participanții trebui să respecte regulile de conviețuire.

3. Acord utilizare imaginilor

3.1 Prin acceptarea termenilor și condițiilor participanții, în favoarea misiunii Asociației PinArt și fără expectanțe de compensare sau altfel de remunerare, acum sau în viitor, sunt de acord ca Asociația PinArt și afiliații/asociații/sponsorii săi:

a) să intervieveze, să filmeze, să fotografieze, să înregistreze în format audio sau video participanții;

b)să folosească, să multiplice sau să publice materiale originale create de participant (cum ar fi eseuri, poezii, fotografii, filmări, opere de artă, desene, pe site-ul asociației sau în materiale ale asociației, etc);

c)să folosească/publice numele participanților pentru a identifica persoana din filmare/fotografie.

d)să folosească materialele imaginea participanților (fie în format de fotografie, material video și/sau electronic), interviuri, declarații, în întregime sau fragmente, în publicații, ziare, reviste și alte formate de media printabile, în televiziune, radio, media electronică (inclusiv Internet) în e-mail-uri, spoturi pentru campanii ale Asociației PinArt, în conexiune cu promovarea proiectelor sau misiunii Asociației PinArt.

3.2 Acest consimțământ este fără dată de expirare, iar folosirea imaginilor viitoare nu necesită o permisiune adițională din partea participanților.